Een overzicht van alle Van der Valk Restaurants in België

Brasserie Kroost

Brasserie Kroost - Hotel Drongen-Gent

Bij Hotel Drongen-Gent kunt u terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. Brasserie “Kroost” biedt u heerlijke traditionele en eigentijdse gerechten gemaakt van dagverse producten voor lunch en diner. Alle gerechten zijn bereid volgens klassiek Belgisch-Franse keuken. Tijdens de zomermaanden kunt u ook buiten zitten op het terras.

Ga naar Brasserie Kroost

Restaurant Quai 5

Restaurant Quai 5 - Congres Hotel Mons

Het Restaurant Quai 5 is één van de bekendste restaurants in Mons en dé plek in ons hotel om lekker tot rust te komen en te genieten van een heerlijk diner. Op de menukaart van ons restaurant staan smakelijke gerechten, uit binnen- en buitenland!

Ga naar Restaurant Quai 5

Brasserie L'Oeuf

Brasserie L'Oeuf - Hotel Luxembourg-Arlon

Bij brasserie L'Oeuf bent u de hele dag welkom voor een heerlijk Belgisch lunchgerecht, een high tea of koffie met een zoete lekkernij, luxe broodjes en sandwiches. Voor het diner serveren we gezonde en verse seizoensgerechten welke worden bereid met producten uit eigen tuin. U kunt genieten van een gangen diner of van een snel gezond gerecht. Voor een afsluitend drankje van de dag met smaakvolle fingerfoods is brasserie L'Oeuf de plek waar je wil zijn om volledig te ontspannen.

Ga naar Brasserie L'Oeuf

Restaurant Pink Ginger

Pink Ginger - Extraordinary sushi - Hotel Brussels Airport

Zin in iets heel anders? Laat u verrassen in de sushi bar Pink Ginger van Van der Valk Hotel Brussels Airport. Van maandag- t/m donderdagavond kunt u hier terecht voor sushi zoals u deze nog nooit gegeten heeft. En sinds kort kunt u er ook komen lunchen van maandag t/m vrijdag. In een ontspannen ambiance zal onze sushikok u verrassen met haar dagverse sushi's en andere hapjes. Zeker eens proberen!

Ga naar restaurant Pink Ginger

Restaurant Stiel

Restaurant Stiel - Hotel Antwerpen

Het restaurant van Van der Valk Hotel Ant­werpen heet Stiel en dat is dan ook de rode draad in heel het res­taurant, want ambach­ten staan er centraal en dat proef je. Denk dus aan eerlijke producten uit de omge­ving, eigen bereidingen, soms zelfs ter plekke en vooral no-nonsens gerechten die smaken.

De menukaart van Bistro Stiel biedt voor elk wat wils. Wie zin heeft in een snelle en lekkere snack kan terecht in de bar, waar bijvoorbeeld burgers en hotdogs op de kaart staan. De bistro biedt voor­al Vlaamse klassiekers, no-nonsens ge­rechten die als grote gemene deler heb­ben dat ze allemaal lekker zijn. Tijdens lunch en diner kiest u uit salades, soepen, snacks, pasta’s, vis- en vleesgerechten.

Met goed weer kunt u terecht op het ter­ras. Ook bij iets frisser weer is het hier lekker zitten, dankzij de ingebouwde heaters. Super, want hierdoor wordt onze korte zomer toch nog even met wat maanden verlengd!

Ga naar Restaurant Stiel

Restaurant Nest

Restaurant Nest - Hotel Beveren

Laat u gastronomisch verwennen in Restaurant Nest, het nieuwe foodconcept in Van der Valk Hotel Beveren. Kom culinair genieten in een warm en sfeervol kader. Onze chef-kok Robby & zijn team verwennen u dagelijks met verse, verrassende en streekgebonden producten. U kan in Restaurant Nest zowel terecht voor ontbijt, lunch als diner. Daarnaast serveren wij ook heerlijke foodsharing gerechten en trendy cocktails. Met de nieuwe kinderhoek en het spectaculaire buffet is er voor ieder wat wils!

Ga naar Restaurant Nest

OZZO Sushi & Lounge

OZZO Sushi & Lounge - Hotel Beveren

Een 13 op 20. Dat is wat OZZO Sushi & Lounge krijgt van Gault&Millau. En we staan al sinds jaar 1 bij hen ingeschreven! Wetende dat de trendy bar opende in 2013, is dat al een mooie prestatie. Daarom is het geen leugen als we zeggen dat onze sushi de beste is in Beveren en omstreken! Onze menu biedt u een uitgebreide keuze aan zowel warme als koude gerechten. Daarnaast zijn er ook verschillende snacks te verkrijgen. Qua gezelligheid zit het ook goed, als u vertoefd aan onze open haard. Met in de ene hand sushi en in de andere een lekkere OZZO cocktail, ontbreekt er niks om een aangenaam moment te koesteren! 

Ga naar OZZO sushi & lounge

Restaurant Cruydenhove

Restaurant Cruydenhove - Hotel Brugge-Oostkamp

Genieten van een uitgebreide kaart met klassieke en eigentijdse gerechten, heerlijke wijnen op een sfeervolle, authentieke locatie? Restaurant Cruydenhove is gevestigd in het voormalig Kasteel en biedt u culinaire verrassingen voor zowel lunch als diner. De ‘Bellini Bar’ is de juiste plek voor een afsluitend drankje van de dag.

Ga naar Restaurant Cruydenhove

Restaurant Catharina

Restaurant Catharina - Hotel Brussels Airport

Restaurant Catharina biedt u heerlijke moderne gerechten met mediterrane invloed voor een goede prijs. De chef-koks werken met verse seizoensproducten, die bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn. U kunt bij restaurant Catharina terecht voor ontbijt, lunch, diner, het Business lunchbuffet en de zondagsbrunch. Tot slot kunt u terecht bij de ontspannen Bar & Lounge voor verrassende drankjes en kleine gerechtjes.

Ga naar Restaurant Catharina

Restaurant Le Cent Quinze

Restaurant Le Cent Quinze - Hotel Charleroi Airport

Restaurant Le Cent Quinze heeft een gevarieerde menukaart gericht op de Franse keuken en een zeer uitgebreide wijnkaart. Daarnaast kunt u bij Hotel Charleroi voor ontbijt, brunch, een Business lunch, diner én een selectie Belgische bieren terecht in de brasserie.

Ga naar Restaurant Le Cent Quinze

Restaurant Dennenhof

Restaurant Hotel Dennenhof

Bij het restaurant van Hotel Dennenhof kunt u in een gezellige sfeer zowel genieten van een vlotte lunch als van een uitgebreid diner met mooie wildgerechten. Bij mooi weer kunt u buiten op het grote terras zitten en kinderen kunnen in de aangrenzende speeltuin van het restaurant spelen.

Ga naar Restaurant Dennenhof

Restaurant Nivelles-Sud

Restaurant Hotel Nivelles-Sud

Het restaurant van Hotel Nivelles-Sud heeft zowel keuzemenu’s als een uitgebreide en gevarieerde menukaart. De nadruk ligt op een traditionele keuken met seizoenssuggesties, wereldwijnen en champagne. Daarnaast kunt u elke vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag en feestdag deelnemen aan uitgebreide buffetten.

Ga naar Restaurant Nivelles-Sud

Restaurant Nazareth

Restaurant Hotel Nazareth-Gent

De keuze bij het restaurant van Hotel Nazareth is rijkelijk. Naast het uitgebreide ontbijtbuffet biedt het restaurant zowel lunch als diner á la carte en verschillende menu’s aan. Kiest u het Maandmenu, het Nazarethmenu of wilt u het dagmenu dat van maandag tot vrijdag wordt aangeboden? Alle gerechten worden met dagverse producten bereid en zijn geïnspireerd door de Frans-Belgische keuken. In de zomer kunt u tevens terecht op het terras.

Ga naar Restaurant Nazareth 

Restaurant L'Entrepôt

Restaurant L'Entrepôt - Hotel Verviers

Restaurant L’Entrepôt heeft een rijke, gevarieerde kaart die geïnspireerd is door de internationale keuken. Daarnaast bieden de brasserie en de wijnbar in het restaurant u de kans om in een ontspannen sfeer een heerlijk glas wijn te drinken. Heeft u wat te vieren? Bij mooi weer kunt u gastronomische avonden organiseren aan het zwembad.

Ga naar Restaurant L'Entrepôt