Een overzicht van alle Van der Valk Restaurants in België

Restaurant Nest

Laat u gastronomisch verwennen in Restaurant Nest, het nieuwe foodconcept in Van der Valk Hotel Beveren. Kom culinair genieten in een warme en sfeervol kader. Onze chef-kok Robby & zijn team verwennen u dagelijks met verse, verrassende en streekgebonden producten. U kan in Restaurant Nest zowel terecht voor ontbijt, lunch als diner. Daarnaast serveren wij ook heerlijke foodsharing gerechten en trendy cocktails. Met de nieuw kinderhoek en het spectaculaire buffet is er voor ieder wat wils!

Ga naar Restaurant Nest

Restaurant Cruydenhove

Genieten van een uitgebreide kaart met klassieke en eigentijdse gerechten, heerlijke wijnen op een sfeervolle, authentieke locatie? Restaurant Cruydenhove is gevestigd in het voormalig Kasteel en biedt u culinaire verrassingen voor zowel lunch als diner. De ‘Bellini Bar’ is de juiste plek voor een afsluitend drankje van de dag.

Ga naar Restaurant Cruydenhove

Restaurant Catharina

Restaurant Catharina biedt u heerlijke moderne gerechten met mediterrane invloed voor een goede prijs. De chef-koks werken met verse seizoensproducten, die bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn. U kunt bij restaurant Catharina terecht voor ontbijt, lunch, diner, het Business lunchbuffet en de zondagsbrunch. Tot slot kunt u terecht bij de ontspannen Bar & Lounge voor verrassende drankjes en kleine gerechtjes.

Ga naar Restaurant Catharina

Restaurant Le Cent Quinze

Restaurant Le Cent Quinze heeft een gevarieerde menukaart gericht op de Franse keuken en een zeer uitgebreide wijnkaart. Daarnaast kunt u bij Hotel Charleroi voor ontbijt, brunch, een Business lunch, diner én een selectie Belgische bieren terecht in de brasserie.

Ga naar Restaurant Le Cent Quinze

Restaurant Dennenhof

Bij het restaurant van Hotel Dennenhof kunt u in een gezellige sfeer zowel genieten van een vlotte lunch als van een uitgebreid diner met mooie wildgerechten. Bij mooi weer kunt u buiten op het grote terras zitten en kinderen kunnen in de aangrenzende speeltuin van het restaurant spelen.

Ga naar Restaurant Dennenhof

Restaurant Blooms

Bij Hotel Drongen-Gent kunt u terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. Restaurant “Blooms” biedt u heerlijke traditionele en eigentijdse gerechten gemaakt van dagverse producten voor lunch en diner. Alle gerechten zijn bereid volgens klassiek Belgisch-Franse keuken. Tijdens de zomermaanden kunt u ook buiten zitten op het terras.

Ga naar Restaurant Blooms

Restaurant Nivelles-Sud

Het restaurant van Hotel Nivelles-Sud heeft zowel keuzemenu’s als een uitgebreide en gevarieerde menukaart. De nadruk ligt op een traditionele keuken met seizoenssuggesties, wereldwijnen en champagne. Daarnaast kunt u elke vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag en feestdag deelnemen aan uitgebreide buffetten.

Ga naar Restaurant Nivelles-Sud

Restaurant Nazareth

De keuze bij het restaurant van Hotel Nazareth is rijkelijk. Naast het uitgebreide ontbijtbuffet biedt het restaurant zowel lunch als diner á la carte en verschillende menu’s aan. Kiest u het Maandmenu, het Nazarethmenu of wilt u het dagmenu dat van maandag tot vrijdag wordt aangeboden? Alle gerechten worden met dagverse producten bereid en zijn geïnspireerd door de Frans-Belgische keuken. In de zomer kunt u tevens terecht op het terras.

Ga naar Restaurant Nazareth 

Restaurant L'Entrepôt

Restaurant L’Entrepôt heeft een rijke, gevarieerde kaart die geïnspireerd is door de internationale keuken. Daarnaast bieden de brasserie en de wijnbar in het restaurant u de kans om in een ontspannen sfeer een heerlijk glas wijn te drinken. Heeft u wat te vieren? Bij mooi weer kunt u gastronomische avonden organiseren aan het zwembad.

Ga naar Restaurant L'Entrepôt